flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян!

20 жовтня 2020, 14:41

До уваги громадян!

 

З метою належної організації роботи Новгород-Сіверського районного суду Чернігівської області на період проходження чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, які відбудуться 25 жовтня 2020 року, встановлюється особливий режим роботи районного суду для суддів та працівників апарату у позаробочий час, святкові та неробочі дні, а також напередодні днів виборів і у дні виборів.

 

Приймання документів і справ, пов’язаних з виборчим процесом, здійснюватиметься у звичайний робочий час суду, у позаробочий час, вихідні та святкові дні з 0800 до 2400 з дотриманням та врахуванням обмежень, впровадженими у зв’язку з карантином.

 

Судді працюють в особливому режимі для забезпечення підготовки та розгляду адміністративних справ відповідної категорії з додержанням строків, передбачених законодавством.

 

При виникненні питань стосовно оперативного прийняття та реєстрації позовних заяв (документів) виборчої категорії звертайтеся у будь-який час до відповідальної особи районного суду:

- керівник апарату Пильник Михайло Григорович  +38 (066) 6715671.

 

Просимо за можливості заздалегідь повідомляти суд про намір подати в позаробочий час, вихідні, святкові та неробочі дні, а також напередодні днів виборів та в дні виборів такі заяви чи інші документи за одним із контактних телефонів: (04658) 3-15-96.

 

Даний графік роботи Новгород-Сіверського районного суду Чернігівської області триватиме до завершення виборчого процесу.