flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В апеляційному суді відбувся шахово-шашечний турнір

18 червня 2018, 13:43

Щороку Апеляційний суд Чернігівської області проводить змагання з шахів та шашок серед команд судів області. Цьогоріч участь у турнірі взяли представники Новозаводського і Деснянського районних судів міста Чернігова, Куликівського, Козелецького, Чернігівського, Новгород-Сіверського, Прилуцького та Ріпкинського районних судів Чернігівської області, а також працівники апеляційного суду.

  

Відкрила захід керівник апарату Апеляційного суду Чернігівської області Тетяна Кривонос. Вона подякувала учасникам за активність та небайдужість до інтелектуальних видів спорту й побажала цікавої гри. 

За результатами зустрічі перемогу серед шахістів здобув суддя Деснянського районного суду Юрій Кулініч, а серед гравців у шахи перше місце виборола секретар судового засідання Чернігівського районного суду Юлія Авраменко. За загальною кількістю набраних балів перше місце посіла команда Чернігівського районного суду. 

Від Новгород-Сіверського районного суду, приймали участь керівник апарату суду Михайло Пильник та судовий розпорядник Арсеній Чебан який   здобув третє місце з шахів. За загальною кількістю набраних балів команда суду зайняла третє місце.

Начальник ТУ ДСА України в Чернігівській області Михайло Целуйко нагородив переможців подарунками.